Μινιατούρες Safari - Rainforest - Τροπικό Δάσος

Price
14.99
Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος:
SAFA680504
Ευρετήριο Κατασκευαστών
Safari

Share

Ανακαλύψτε έναν όμορφο κόσμο πλασμάτων που σέρνονται, πετούν, πηδάνε και γλιστράουν με το Rainforest Toob! Αυτό το Toob περιέχει ένα κόκκινο και μπλε μακό, δεντροβάτραχο κόκκινο μάτι, δηλητηριώδη βάτραχο βελών, καϊμάν, σμαραγδένιο δέντρο βόα, toco toucan, ιγκουάνα, μυρμηγκοφάγο, αραχνοπίθηκο, τάπιρ και τζάγκουαρ.

Ιστορία: Θέλετε να ακούσετε ένα γεγονός που πέφτει το σαγόνι; Έως και το 75% όλων των έμβιων όντων είναι αυτόχθονα στα τροπικά δάση, συμπεριλαμβανομένων εκατομμυρίων ειδών φυτών, εντόμων και μικροοργανισμών. Τα τροπικά δάση είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα και πολυσύχναστα οικοσυστήματα στον πλανήτη Γη, και έχουμε αιχμαλωτίσει το πνεύμα τους σε αυτό το φανταστικό Toob. Αυτό το Toob φέρνει στην παλάμη του χεριού σας μερικά από τα πιο εικονικά ζώα που βρίσκονται σε αυτές τις εκπληκτικές περιοχές!

Χαρακτηριστικά: Χαλαρώστε στα δέντρα με το κατιφέ τζάγκουαρ, σπάστε μερικά σκληρά καρύδια με το τουκάν ή δροσιστείτε στο ποτάμι με λίγο καϊμάν. Δεν έχει σημασία τι αποφασίσετε να κάνετε, αυτά τα ειδώλια με θέμα το τροπικό δάσος είναι ζωντανά με χρώμα και χαρακτήρα και ζωγραφίστηκαν ξεχωριστά με αληθινές λεπτομέρειες. Τέλεια εργαλεία διδασκαλίας και παιχνίδια Montessori για να μάθετε για τα οικοσυστήματα του κόσμου.

Μέγεθος: Περίπου στο μέγεθος ενός τυπικού χάρακα, αυτό το Toob έχει μήκος 3,8 cm, πλάτος 3,8 cm και ύψος 32,5 cm και περιέχει ειδώλια 11 γραφικών ειδών εγγενών τροπικών δασών που κυμαίνονται από 3,2 έως 9,5 cm ύψος.

Ετικέτες:

Γράψτε μια αξιολόγηση