Σχετικά με εμάς

Στη Hobbyplanet θέλουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών. Κάθε ένα από τα τρία καταστήματά μας, που βρίσκονται στην Κάντζα Παλλήνης, στο Χαλάνδρι και στην Ελευσίνα, στελεχώνεται από έμπειρους και φιλικούς πωλητές που είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν τους πελάτες μας με όποιες ερωτήσεις έχουν και να βρουν μαζί το προϊόν που θα καλύψει κάθε ανάγκη τους.

Τα καταστήματά μας διαθέτουν αποκλειστικά προϊόντα από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου παιχνιδιών και μοντέλων, όπως οι Playmobil, Mattel, Hasbro, Ravensburger, Κάϊσσα κλπ. Διαθέτουμε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα άλλων κατασκευαστών, διασφαλίζοντας ότι υπάρχει κάτι για όλους και για όλα τα γούστα. Από παζλ και επιτραπέζια παιχνίδια μέχρι κατασκευές και τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδια, έχουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να διαλέξετε. Προσφέρουμε επίσης μια ποικιλία από στατικά μοντέλα, φιγούρες, τουβλάκια, εκπαιδευτικά προϊόντα STEM, υλικά μοντέλων, βιβλία, παιχνίδια προσχολικής ηλικίας, είδη πόκερ, βελάκια, μπιλιάρδο, μπάλες ποδοσφαίρου, πατίνια, ξύλινα παιχνίδια, παιχνίδια με κάρτες και άλλα.

Στη Hobbyplanet, πιστεύουμε ότι το δημιουργικό παιχνίδι και τα χόμπι είναι απαραίτητα τόσο για τα παιδιά όσο και για τους ενήλικες. Επικεντρωνόμαστε στα παιχνίδια που εξάπτουν τη φαντασία, προάγουν τη δημιουργικότητα και ακονίζουν το μυαλό. Διαθέτουμε επίσης μια πλήρη γκάμα ειδών μοντελισμού, όπως πλαστικά μοντέλα, φιγούρες, ξύλινες κατασκευές, υλικά μοντέλων, διοράματα, καθώς και χρώματα, εργαλεία και αξεσουάρ για να καλύψουμε τις ανάγκες των μοντελιστών σε όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων και ηλικιών.

Κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός για εμάς, και προσπαθούμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά του. Απευθυνόμαστε σε μοντελιστές όλων των βαθμίδων και ηλικιών, συλλέκτες και παιδιά προσχολικής ηλικίας, μαθητές νηπιαγωγείων, πρωτοβάθμιας, μέσης εκπαίδευσης, γυμνασίου, λυκείου και τεχνολογικών ιδρυμάτων, αλλά και διοργανωτές εκδηλώσεων. 

Η δέσμευσή μας για την ικανοποίηση των πελατών δεν σταματά στο σημείο πώλησης. Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη και υπηρεσίες για τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδια και άλλα προϊόντα, διασφαλίζοντας ότι όλοι οι πελάτες μας έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τα προϊόντα μας. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης μοντέλων και τηλεκατευθυνόμενων, ώστε οι πελάτες μας να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τις αγορές τους για τα επόμενα χρόνια.

Εκτός από τα καταστήματα λιανικής μας, προσφέρουμε επίσης πωλήσεις χονδρικής σε επιχειρήσεις, σχολεία και άλλους οργανισμούς, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές.

Είμαστε παθιασμένοι με τα παιχνίδια και τα μοντέλα και θέλουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα, υπηρεσίες και υποστήριξη.

Είτε είστε γονέας που αναζητά το τέλειο παιχνίδι για το παιδί σας, συλλέκτης που θέλει να διευρύνει την συλλογή του, μαθητής που αναζητά μοντέλο για ένα σχολικό έργο, ιδιοκτήτης επιχείρησης που αναζητά επιλογές χονδρικής, είτε είστε έμπειρος μοντελιστής είτε μόλις ξεκινάτε, έχουμε τα προϊόντα και την τεχνογνωσία και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.