Μινιατούρες Safari - Black Wolf - Μαύρος Λύκος

Price
5.50
Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος:
SAFA181129
Ευρετήριο Κατασκευαστών
Safari

Share

Παρά την κοινή πεποίθηση, οι μαύροι λύκοι δεν είναι το δικό τους είδος. Αντίθετα, είναι μια μελανιστική παραλλαγή του γκρίζου λύκου και είναι πανομοιότυπα από κάθε άποψη εκτός από το χρώμα του τριχώματος τους. Οι μαύροι λύκοι είναι ενδημικοί οπουδήποτε υπάρχουν γκρίζοι λύκοι, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Ασίας και της Βόρειας Αμερικής.

Ιστορία: Οι λύκοι, και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις οι μαύροι λύκοι, είναι ένα κοινό σύμβολο και εικόνα σε πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τη Βόρεια Αμερική. Λόγω του μαύρου παλτό τους, ένα χρώμα που συνήθως συνδέεται με το κακό, οι μαύροι λύκοι θεωρούνται παραδοσιακά ως μοχθηροί, κακόβουλοι και ισχυροί. Αντίθετα, αυτοί οι λύκοι είναι αρκετά δειλοί όσον αφορά τις αλληλεπιδράσεις με τους ανθρώπους και συχνά επιλέγουν να αποφύγουν την αντιπαράθεση αν είναι δυνατόν.

Επιστημονική ονομασία: Canis lupus

Χαρακτηριστικά: Όλοι οι λύκοι χρησιμοποιούν το ουρλιαχτό ως τρόπο επικοινωνίας μεταξύ τους και αυτό το παιχνίδι μαύρου λύκου φωνάζει για την αγέλη του! Όπως όλα τα ειδώλια μας, αυτό το μοντέλο έχει ζωγραφιστεί και γλυπτεί στο χέρι για να αντικατοπτρίζει όχι μόνο την άψογη προσοχή μας στη λεπτομέρεια, αλλά και την εξειδικευμένη δεξιοτεχνία μας.

Μέγεθος: Με μήκος 9,4 εκατοστά και ύψος 7 εκατοστά, αυτό το μαύρο ειδώλιο παιχνιδιού λύκου είναι λίγο μεγαλύτερο από μια τράπουλα στο πλάι. Μαύρο σαν τη νύχτα, αυτός ο σκούρος σκύλος είναι έτοιμος να πάει για κυνήγι!

Ετικέτες:

Γράψτε μια αξιολόγηση