Μινιατούρες Safari - Ancient Egypt - Αρχαία Αίγυπτος

Price
14.99
Διαθεσιμότητα:
Μη Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος:
SAFA699304
Ευρετήριο Κατασκευαστών
Safari

Share

Βυθιστείτε βαθιά σε κρυμμένους τάφους κάτω από άγνωστες πυραμίδες και αποκαλύψτε τα μυστικά της Αρχαίας Αιγύπτου! Αυτό το Toob περιλαμβάνει τη Νεφερτίτη, τον Μπαστέ, τον Βασιλιά Τουταγχαμών, την Ίσιδα, ένα φυλαχτό, μια θήκη μούμιας, έναν σκαραβαίο, τις πυραμίδες της Γκίζας, τη Σφίγγα, τον Θωθ, τον Άνουβις και ένα ιερογλυφικό του Ρα.

Ιστορία: Παρόμοια με την ελληνική και τη ρωμαϊκή θεολογία, οι Αιγύπτιοι πίστευαν σε θεούς που έλεγχαν διάφορες πτυχές του φυσικού κόσμου. Οι πεποιθήσεις στη μετά θάνατον ζωή ήταν μια από τις πιο κομβικές πτυχές του αρχαίου αιγυπτιακού πολιτισμού. Εξαιτίας αυτού, η προετοιμασία για τη μετά θάνατον ζωή ήταν εξαιρετικά σημαντική και η πρακτική της μουμιοποίησης ήταν διαδεδομένη. Οι πλουσιότεροι Αιγύπτιοι θάβονταν συχνά με τον πλούτο τους και τα ομοιώματα σε ορισμένους θεούς με την ελπίδα ότι τέτοια πράγματα θα τους βοηθούσαν στη μετά θάνατον ζωή.

Χαρακτηριστικά: Έχετε ταξιδέψει για χρόνια αναζητώντας το φυλαχτό του Anubis, ένα τεχνούργημα που λέγεται ότι ελέγχει την ίδια τη μετά θάνατον ζωή, μόνο για να σας οδηγήσει σε έναν μυστικό προθάλαμο κάτω από τις Πυραμίδες της Γκίζας! Επαγγελματικά σχεδιασμένα και ζωγραφισμένα στο χέρι, αυτά τα ειδώλια φέρνουν στην παλάμη του χεριού σας έναν ξεχασμένο κόσμο γεμάτο ανείπωτες ιστορίες.

Μέγεθος: Μάθετε τα πάντα για αυτόν τον εκπληκτικό πολιτισμό από αυτά τα 12 ειδώλια που κυμαίνονται από 3,2 έως 9,5 εκατοστά, καθώς και στο ίδιο το Toob που έχει μήκος 3,8 εκατοστά, πλάτος 3,8 εκατοστά και ύψος 32,5 εκατοστά, ένα άγγιγμα μεγαλύτερο από το μέγεθος ενός τυπικός χάρακας.

Ετικέτες:

Γράψτε μια αξιολόγηση